Heb je nog vragen ?

Vind hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Of stel zelf een vraag aan ons team.

___________________

Wat is de standaard uitleentermijn?

_____

De standaard uitleentermijn is één week voor een individuele gebruiker.

Je kan je ontlening éénmaal met een week verlengen via je online account.

Als je weet dat je die extra week nodig zal hebben, kan je dat bij de ontlening aan de balie laten weten. De mogelijkheid om online te reserveren blijft wel beperkt tot één week.

Kan ik gereedschap doneren ?

_____

Gereedschap van goede kwaliteit dat nog functioneert of alleszins mits beperkte ingrepen hersteld kan worden, is steeds welkom. Goedkope en kapotte toestellen aanvaarden we niet.

Vind je ons een tof initiatief en heb je nog klusgereedschap of tuingereedschap liggen dat je niet meer gebruikt? Mail dan naar info@godskesbieb.be, en we nemen contact met je op!  

Wat zijn de regels bij gebruik ?

_____

We vragen de leden het gereedschap in goede staat te houden. Deze en andere voorwaarden kan je raadplegen in ons huishoudelijk reglement. Het doornemen van het huishoudelijk reglement is verplicht alvorens gereedschap een eerste keer te ontlenen.

Verkoopt godskes.bieb verbruiksgoederen ?

_____

We verkopen de meest courante verbruiksgoederen (zoals zaagbladen, schuurpapier, …) die van toepassing zijn op ons gereedschap aan een faire prijs. 

Ons aanbod is beperkter dan bij een groothandel, maar je kan alles per stuk kopen in plaats van een volledig pak. Wat je niet gebruikt koopt de godskes.bieb terug. 

Een overzicht van de verbruiksgoederen en de bijhorende prijs per stuk kan je online raadplegen.